Menu Andrzejkowe 24.11.2018, godzina 19:00-4:00

 

Przystawka:

Podwędzana kacza pierś na salsie malinowej  

Danie główne:

Rolada wieprzowa z farszem tradycyjnym z puree tymiankowym z sosem pieprzowym z ratatouille  warzywnym

Przekąski zimne w formie bufetu szwedzkiego :

Półmisek mięs pieczonych

karczek w ziołach

schab wypełniony śliwką

Galaretka wieprzowo-wołowa

Tortilla wypełniona suszonymi pomidorami

Tortilla z wędzonym łososiem

Sałatka meksykańska z czerwoną fasolą

Śledź w cebuli

Mieszanina sałat z serem fetą i oliwkami

Kruche babeczki wypełnione musami: chrzanowym, tuńczykowym, bazyliowym

Stół ze swojskimi wyrobami: Smalce smakowe, Pasztety, Pęta swojskiej kiełbasy, Schab, Baleron

Swojskie pieczywo

Bufet słodkości i napoi:

Ciasta, kawa, herbata,

Sok jabłko, pomarańcz, woda mineralna 

Danie ciepłe serwowane do stołu:

Gulaszowa z kolorową papryką i warzywami

koszt na osobę 150 zł.

Rezerwacje pod numerem telefonu 501 488 505

Imprezę poprowadzi DJ

Dane kontaktowe:

ul. M. Przybyły 20

54-512 Wrocław

+48 501 488 505, +48 607 883 854

kontakt@restauracjaorlegniazdo.pl